Forårsplads på DCU Camping Kulhuse

Fredag den 18. marts.

Så starter campingsæsonen endelig for os. Den har været længe ventet især i år da vi lige nøjagtig ikke kunne nå ud og teste vores nyerhvervede camping inden sæsonen 2015 sluttede.

Da vi nu har invisteret i en noget større campingvogn end den vi tidligere havde har vi i år besluttet os for at i vil prøve med en forårssæson, for at få lidt mere gavn af campingvognen.

Valget faldt på Kulhuse Camping da vi tidligere har haft et rigtig gode oplevelser her og virkelig sætter pris på den enorme ro og fred der er i dette område.

 

Kørte km. 17.241 - 17.292 = 51 km.

 

 

Campingpladsen generelt.

Det er helt sikkert en plads som er mindst et besøg værd. Der er rigtig fine toiletfaciliteter, en god Cafe som laver rigtig fin mad, en kiosk med det mest nødvendige og så ligger der en Super Brugsen lige 5 - 10 min. gang fra pladsen. Der er 3-4 min. gang ned til den skønneste sandstrand. Betjeningen er helt i top og meget venligt. Det en utrolig rolig plads hvor der virkelig er plads til børn også. Der er bl.a. Aktiviteter som kreativt værksted for børnene hver lørdag. Der er en god blanding af fastlæggere og transit campisten som er der for en weekend. Der er en god indretning af pladsen.